Știri


   ”Mama Nina” produce murături într-o nouă unitate de procesare, pusă recent în funcțiune, cu ajutorul fondurilor europene. Fabrica, deschisă în decembrie 2019, se află tot în localitatea Slobozia-Moară, județul Dâmbovița, accesibilă pe DN 7, București – Pitești. Aici pot fi procesate anual 1200 de tone de varză albă, fiind obținte atât murăturile, cât și zeama de varză îmbuteliată, un produs tradițional adus pe raftul retailerilor de antreprenorul din Slobozia Moară.


   ”Suntem încântați să avem cele mai mari și moderne bazine de fermentare a verzei murate instalate sub acoperișul nostru. Eforturile noastre din ultimii ani de a maximiza capacitatea de stocare a verzei murate, spre a face față tuturor solicitărilor clienților noștri, au dus la realizarea acestui important nou proiect, poziționându-ne, astăzi, printre cei mai mari producători europeni în acest domeniu, ceea ce ne dă o mai mare încredere în sine și în viitorul nostru” a declarat Emanuel Popescu, reprezentant al firmei FIX CO PROD FOOD SRL care deține brandul ”Mama Nina”.


Zona bazinelor de fermentare, cu o capacitate anuala de prelucrare a 1200 tone varză albă, include: spațiu de depozitare a materiei prime, camera pentru ambalaje, zona de ambalare , vestiarele angajaților, sala de mese și depozitul frigorific.


Valoarea totală a proiectului este de 539222,48 euro, din care valoarea eligibilă cofinanțarii din fonduri europene este de 440669,00 euro. Finanțarea publică prin PNDR este 220334,50 euro, iar cofinanțarea privată a beneficiarului : 318887.98 euro.


     https://www.mamanina.ro/stiri/

Powered by
By expertAcounts.com