Politica de livrare


Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru si ajung la destinatie in interval de 2-4 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii.


Toate comenzile inregistrate in sistemul nostru inainte de ora 14:00 sunt expediate a doua zi si ajung la destinatie in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 14:00 ajung la destinatie in interval de 3-5 zile lucratoare. Timpul de livrare poate varia in functie de volumul de comenzi inregistrate.


La finalizarea comenzii, pe site-ul nostru aveti posibilitatea sa alegeti ziua in care preferati sa se faca livrarea. Puteti sa alegeti o data dintr-un interval de pana la 7 zile lucratoare de la data la care a fost inregistrata comanda, cu mentiunea ca aceasta optiune poate fi dezactivata in anumite perioade.


Costuri si metode de transport


Produsele sunt livrate prin Sameday Curierat.


Pentru comenzile de pana la 300 RON, transportul pe teritoriul Romaniei costa 25 RON, indiferent de modalitatea de plata aleasa. (Tarifele includ TVA.)


Comenzile care depasesc 300 RON beneficiaza de transport gratuit (pe teritoriul Romaniei).


Datorita faptului ca livrarea se face printr-un agent tert, nu putem garanta calitatea serviciului. Insa, pentru orice problema privind procesul de livrare, nu ezitati sa ne contactati.


Orar procesare comenzi


Timpul standard de procesare si expediere a comenzilor este de 48-72 ore. Comenzile efectuate vineri dupa orele 17:00 si in cursul zilelor de sambata si duminica vor fi procesate luni incepand cu orele 09:00. In perioada Sarbatorlor Legale (Paste, Craciun, etc) procesarea si livrarea comenzilor poate dura pana la maximum 5 zile lucratoare iar livrarea prin curier poate fi afectata. In cazul acestor modificari, clientul va fi instiintat telefonic la momentul efectuarii comenzii.


Produsele cumparate pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice:


Termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza:


- de la data cumpararii produsului in cazul in care acesta a fost achizitionat in magazin;

- de la data livrarii produsului care a fost achizitionat, termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza de la data livrarii ultimului produs din comanda.


Banii se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului.

Daca plata a fost efectuata cu card bancar online, restituirea se va efectua in contul respectiv.


Va informam ca, din motive logistice si legale, nu putem garanta livrarea comenzilor la adrese din afara Romaniei.


Powered by
By expertAcounts.com